HÁZSZÁM ÉS UTCANÉV TÁBLÁKTisztelt Megrendelőink! 2022. szeptember 1 -től megrendelést és szolgáltatást csak magánszemélyek részére teljesítünk.

Rendelhető tábla típusok: 

Jelenleg több mint 240 -féle táblatípusból van lehetősége választani, melyeket egyedi jellegük miatt csak rendelésre készítünk.

A rendelése megkezdéséhez kattintson a kiválasztott típus képére, majd ellenőrizze, hogy a tábla feltüntetett mérete megfelelő a felszerelés helyéhez. Rendelése leadásához segítséget találhat a "Segédlet rendeléshez" menüpontban.

Házszám tábláinkon a házszám, az utcanév tábláinkon az utcanév és házszám tetszőlegesen választható.

Amennyiben a kiválasztott táblát szigetelt falazatra kívánja helyezni, abban az esetben a rögzítő csavarokat a szigetelés vastagságának megfelelően webáruházunkban külön tudja megrendelni.

A listában előre, vagy vissza lépni a fenti  (következő - előző)  gombokkal van lehetőség:


Segédlet megrendelés leadásához:


Táblák rögzítése rögzítő és kötőelemekkel:

A fal típusának megfelelően ki tudja választani a megjelölt rögzítési pontok számához szükséges rögzítő és kötőelemeket.

Fontos, hogy a megjelölt egységek 1, azaz egy rögzítési ponthoz (furathoz) elégségesek.

A kiválasztott táblákon kialakított rögzítési pontok száma a táblák képeire kattintva megjelenő leírásban található.

A megjelölt kötőelemek mindegyike kereskedelmi forgalomban, a legtöbb barkácsáruházban is elérhető.Termékeinkre a feliratozás okán az egyedi termékekre meghatározott, fogyasztóvédelmi törvényben szabályozott elállási jog érvényes, melyről bővebb tájékoztatást az Általános Szerződési Feltételek menüpontban talál.


Egyedi megrendelés:

A webáruház kínálatától eltérő egyedi elképzelések/megrendelések kidolgozását csak tervezési felár ellenében tudjuk biztosítani.

Egyedi megrendeléssel kapcsolatosan telefonos egyeztetés szükséges.

Telefonos egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +36 70 388 8464